23. lokakuuta 2012

Miten saada terve vanhuus?

Tällä hetkellä erilaiset poppamiehet myyvät meille tervettä ja leppoisaa vanhuutta keinoilla, jotka vaikuttavat erittäin mukavilta. Yleensä niissä on paljon samaa kuin Ostos-TV:n vimpaimissa, eli saat kireät vatsalihakset sohvalla makaamalla ja teeveetä tuijottamalla.

Poppamiehet kertovat, että syömällä lisäravinnettä X, jolla on koeputkessa saatu yksittäinen solu elämään x kertaa kauemmin kuin vertailusolu, tulet itsekin elämään naapuriasi vanhemmaksi, eikä se maksa kuin 7 senttiä päivässä. JA eikä tässä vielä kaikki, vaan sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta! Helppoa ja yksinkertaista, eikö totta.

Joku poppamies kertoo, että meidän pitää syödä kuin kivikauden ihminen, joku toinen että meidän pitää välttää hiilihydraatteja ja joku toinen vannoo luomun nimeen. Yhteistä kaikille on se, että heidän mainospuheensa kehottavat vastustamaan viranomaistietoa, sillä se on korruptoitunut. Toimi kuten minä kerron ja tilaa minun korruptoitumattomasta nettikaupastani uusi kirjani, joka kertoo välineet parempaan elämään, jotka voit myös ostaa nettikaupastani. Uusilla poppamiehillä ei ole tarkoitus rikastua, vaan ainoastaan auttaa vilpittömästi meitä Valosta eksyneitä.

Poppamiesten on toisaalta hyvin helppoa myydä seksikästä tarinaansa, sillä tiede on osin hyvin seksitöntä ja suorastaan tylsää, kuten seuraava tuore uutinen meille kertoo:

Tutkimus: Keski-iän elintavat avain onnistuneeseen vanhuuteen

 

Tutkimuksen mukaan terve vanhuusikä onnistuu todennäköisemmin, jos pysyy savuttomana, käyttää alkoholia kohtuullisesti, syö runsaasti vihanneksia ja hedelmiä sekä harrastaa säännöllisesti liikuntaa.

Arvatkaapa miksi tämän ajan poppamiehet ja käärmeöljykauppiaat eivät ole kauhean innoissaan tieteen tuottamasta tiedosta onnistuneeseen vanhuuteen?

Tieteen tuottama kirja terveen vanhuuden rakennuspalikoista olisi sangen lyhyt, eikä sen avulla oikein saa myytyä 50-osaista DVD-sarjaa.

Mitä seksikästä on tieteen tuottamassa tiedossa ja miten sen saisi myytyä alati uusia kokemuksia ja sähäkkää elämää etsivälle nykyihmiselle?

Tuoreen tutkimuksen mukaan terve ja hyvä vanhuus ei ole kiinni yksittäisistä elintavoista. Olennaisempaa on terve kokonaisuus, joka auttaa välttymään kroonisilta sairauksilta.

Eikö minun pidäkään tilata Himalajan taikasieniä ja juoda niistä valmistettua taikateetä aamusta iltaan saavuttaakseni terveen vanhuuden? En usko, sillä tuollainen viesti on taatusti jonkin korruptoituneen viranomaisen tietoa, jolla hän koettaa saada minut vain talutusnuoraansa!

 

Ei kommentteja: