17. kesäkuuta 2012

Kommentointi vapautettu

Blogissani tapahtuu noin sadan molemmin puolin vierailuja per päivä, joten haluaisin tietää, että mitä ajatuksia kirjoitukseni herättävät teissä.

Kommentteja on tullut toistaiseksi vain yksi, joten vaatimus jonkinlaisesta identifioinnista kommenteissa karkoittanee potentiaalisetkin kommentoijat tyystin, niin kokeillaanpa täysin vapaata kommentointia.

Mitä ajatuksia luomua kohtaan esittämäni kriittiset ajatukset teissä herättävät ja onko kenties jotain, josta haluaisitte minun kirjoittavan. Onko minulla kenties jotain täysin väärää ja tosiasioiden vastaista kirjoitusta postauksissani ja toivon mukaan kykenisitte perustelemaan väitteitänne, jos sellaisia haluatte esittää.

"Blogisi on paska ja luomu on tutkitusti hyvää" -tyyliset kommentit saattavat toisaalta poistua, koska minulla on ne oikeus poistaa, tai sitten jätän ne kaikkien luettavaksi, koska niistäkin voi päätellä jotain keskimääräisestä luomun kuluttajasta, joten toivoisin harkintaa siinä mitä haluatte kommentoida, jos koette sen tarpeelliseksi.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Testaan vielä itse, että kommentointi toimii myös täysin anonyyminä ja taitaa toimia, jos tämän kykenette lukemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Olen seurannut mielenkiintoista blogiasi siitä asti kun sen löysin. Toivottavasti et lannistu, vaikka kommentteja ei juuri ole. Joku sentään uskaltaa tuoda julki kriittisiä ajatuksia tuohon muoti-ilmiöön, jonka palvontaa on netti niin täynnä, että minulta se tulee jo korvista ulos. Medialla ja kauppamiehillä on valtava vaikutus ihmisiin. Nyt kun osa asiantuntijoista on kyseenalaistanut luomun "itsestäänselviä totuuksia", muistan että epäilin niitä jo silloin, kun sanaa luomu ei ollut, vaan puhuttiin biologisesta viljelystä. Sen jälkeen joka tuutista on tullut luomun hehkutusta niin paljon, että aloin jo melkein uskoa siihen ja unohtaa omat epäilevät ajatukseni.

Mikko Lahtinen kirjoitti...

Itsekin seuraan säännöllisesti, vaikka kommentointi onkin jäänyt vähäisemmäksi. Kiinnostavia juttuja toistaiseksi. Mukavaa, että viitsit kerätä tällaista tietoa tänne, josta se löytyy helposti.