3. helmikuuta 2013

HS: Onko luomu oikeasti parempaa?

Aamun Helsingin Sanomat sisälsi laajan jutun luomusta, joten olkaapa hyvä, mutta muistakaa MAKSUMUURI, jos ette ole Hesarin verkkotilaajia.

Onko luomu oikeasti parempaa?

 

Pelastaako luomuruoka ympäristön ja ihmisten terveyden? Tutkimusta on lopulta vähän, selvää näyttöä luomun eduista vielä vähemmän.


Taloustoimittaja Matti Tyynysniemi on tehnyt hyvän jutun, joskin hieman aukkojakin on jäänyt ja moniin luomun kannalta kiusallisiin asioihin olisi voinut hieman vaikkapa Jukka Rajalan kanssa paneutua, mutta näin alkaa keskustelu luomusta ja siitä, miksi sitä ylipäänsä rahoitetaan niin voimakkaasti.

Koska minua kutsuu hiihtolatu tunneksi kauniin sään muodossa, en kommentoi artikkelia nyt, vaan palaan muokkaamaan tätä juttua paremmalla ajalla.

 




Ei kommentteja: