23. marraskuuta 2012

Lapsiperheet turvautuvat ruoka-apuun

Tässäpä jälleen uutisia heille, jotka välttämättä haluavat muuttaa ruokatuotantomme sellaiseksi, että ruuan hinta kaupassa nousee n. 20-30 %, vähintään.

Leipäjonokävijät: Ruoka-apu välttämätöntä pärjäämiseksi

 

Pääkaupunkiseudun lapsiperheet turvautuvat ruoka-apuun

 

Kysymys kuuluu, että olisiko parempi vaihtoehto pistää kunnissakin ne sadattuhannet eurot, kenties miljoonat, joilla nyt tuetaan mm. homeopatiaan turvautuvaa maanviljelyideologiaa, johonkin oikeasti hyödylliseen ja tarpeelliseen toimintaan, jotta vaikkapa nykypäivän oikeista ongelmista päästäisiin eroon?

Kannattaisiko valtion pistää ne kymmenet - sadat miljoonat eurot, joilla nyt tuetaan mm. homeopatiaan turvautuvaa ruokatuotantoideologiaa, johonkin sellaiseen toimintaan, joilla saataisiin 2000-luvun yhä paheneva köyhyysongelma kuriin vauraassa länsimaassa? Vai heitetäänkö rahaa edelleen kankkulan kaivoon, tuottamattomaan maanviljelyyn, jonka suosiminen pahentaa köyhimpien ihmisten elämää entisestään nostamalla tolkuttomasti ruuan hintaa?

Mutta onneksi on ihmisiä, joille raha ei ole mikään ongelma ja sitä voidaan surutta laittaa aivan mihin tahansa, jotta velkavetoinen kulutusjuhla voi jatkua.

Kolmannes leipäjonon asiakkaista lapsiperheitä

 

Brändityöryhmän visiot tulevat pidentämään näitä jonoja aika paljon, mikäli toteutuvat. Toivottavasti eivät toteudu.

 

Ei kommentteja: