27. helmikuuta 2015

Pitkän iän salaisuus on paljastunut!

Tuoreessa uurisessa sijoittajaguru Warren Buffett paljastaa oman pitkän ikänsä ja veträn olonsa salaisuuden kaikelle kansalle:

Sijoittajalegenda Warren Buffettilla on varma keino pysyä nuorena.


En ole aiemmin pitänyt Warren Buffettia huumorimiehenä, mutta nyt on pakko muuttaa käsitystä hänestä asian suhteen, sillä hän on pitkän ikänsä ja loistavan terveytensä perusteluissa oivallisesti ymmärtänyt sen, että mistä on kyse erilaisten itseoppineiden terveysgurujen fraaseissa ja logiikassa, sillä tätä on yhdenkään jaakkohalmetojan  vaikea pistää paremmaksi:


– Tarkistin kuolleisuustaulukot ja selvisi, että 6-vuotiailla kuolleisuus on alhaisin. Päätin siis syödä kuin 6-vuotias, hän selittää suolaista ja sokerista ruokavaliotaan. 

 Mikäli me uskomme herran ilmoitusta siitä, että hän juo litratolkulla virvoitusjuomia päivässä ja uskomme lisäksi hänen omakohtaista kokemustaan olotilastaan, joka on hänen mukaansa loistava ja jonka syy on ehkä hieman oudohko ruokavalio, niin tokihan me kaikki alamme sitä sitten noudattaa, kun henkilökohtaiset kokemukset ovat päivän trendien polttopisteessä!

Joten jättäkää pakurikääpä metsään ja menkää ostamaan pitkän iän janojuomaa, jota valmistavan yhtiön osakkeenomistaja herra Buffett tosin taitaa olla aikamoisella osuudella. Liekö sillä sitten mitään osuutta uutisen sisältöön, niin se jääköön ikuisten arvoitusten joukkoon.


Ei kommentteja: