23. tammikuuta 2014

Synnit esiin luonnonmukaisesti

Luonnonmukaisen terveydenhuollon alalla kuohuu, kun nyt jo ihmisen syntisyyden asteen kykenee selvittämään verestä ja tietenkin luonnonmukaisin keinoin, eli elävän veren analyysillä, joka on luonnonmukaisen "terveydenhuollon" kulmakiviä.

Veripalveluyritys väittää mittaavansa syntiä verestä

 

Syntimittari-palvelun mukaan veren puhtaus kertoo syntisyyden: puhdasveristen veri kuivuu punaiseksi, syntisten valkoiseksi. Kuivaneesta verinäytteestä voi yrityksen mukaan tutkia synnin lisäksi myös henkilön terveydentilaa. Oulun yliopistollisen sairaalan ylilääkäri vertaa menetelmää uudenvuoden tinasta ennustamiseen.

Se, että Oulun yliopistollisen sairaalan ylilääkäri tyrmää metodin, ei ole luonnonmukaisen terveysbisneksen puolella mikään synti tai häpeä, vaan se vain kertoo siitä, kuinka toimiva metodi on, jos kerran korruptoitunut länsimainen lääketiede haluaa pitää keinon poissa omista menetelmistään. Näin logiikka toimii näissä huuhaahoidoissa ja huuhaametodeissa.

Droppi Veripalvelu Oy on saanut toimintansa kehittämiseen myös julkista tukea: Lapin ELY-keskus myönsi vuonna 2012 yritykselle 22 500 euroa "kuivaverianalyysin automatisointiin". Tuki tuli Euroopan Aluekehitysrahastosta.

Tämä peli pyörii tällaisilla säännöillä, valitettavasti. Kun viranomainen päättää rahoittaa kaikenlaista huuhailua, ei siellä mietitä sitä, että onko tuossa ylipäänsä mitään järkeä, vaan siellä mietitään sitä, että onko bisnesidea hyvä ja voisiko kyseisen toiminnan kehittäjä elättää itsensä kyseisellä bisneksellä.

ELY-keskus on katsonut asian niin, että kansalaisista löytyy tuollaisen syntibisneksen ylläpitäjiksi sen verran  porukkaa, että toimintaa kannattaa rahoittaa, sillä siten kyseisen rahoitettavan firman herrat ovat poissa muilta yhteiskunnan rahaluukuilta.

Ja kuinkas ollakaan, mukana kuvioissa on myös Luomulakon lukijoille tuttu E-Coach, joka oli aiemmin katsastuksessa suolaan liittyvistä terveysväittämistä ja kuinkas ollakaan, raamattu on lähellä myös E-Coachin terveysvinkeissä, sillä merisuolatun veden nauttimista perustellaan yllättäen raamatun jakeilla.

E-Coachin sivuilla tiivistyy erilaiset terveyden ympärillä pyörivät huuhaa-muotitrendit, sillä siellä ovat syntimittarit, luomu, pH-teoriat, Bemer yms pseudouskonnollinen huuhaa sulassa sovussa keskenään, kuten asiaan kuuluu.

Asiasta hyvät kirjoitukset myös Suomen kuvalehden blogissa, sekä Paholaisen Asianajajan blogissa.
 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Jokuhan on joskus sanonut, että on suoranainen synti antaa typeryksien pitää rahansa. Pojilla on siinä syntiverihommassa ihan loistava bisnes ja Lapin elykeskus varteenotettava ehdokas Skepsiksen huuhaapalkinnon saajaksi.