28. tammikuuta 2014

Huuhaa-puoskari telkien taakse

Suomenkin vaihtoehtohoitokentällä tuttu nimi, "Dr" Robert O. Young, on jälleen otsikoissa, mutta ei välttämättä juuri siten, kuin herra omien bisneksien kannalta toivoisi:

Syntimittarin analyysin amerikkalaiskehittäjää uhkaa 15 vuoden vankeustuomio

 Youngia vastaan nostettiin perjantaina San Diegossa 18 kohdan syyte muun muassa luvatta lääkärinä toimimisesta ja törkeästä varkaudesta. Kalifornian terveysviranomaisten mukaan Youngin epäillään aiheuttaneet fyysisiä vammoja asiakkailleen, kun hän antoi heille suonensisäisiä lääkehoitoja.

Joten Suomi ei ole ainoa maa, jossa on päässyt lääkäriksi ja lääkärin statuksen alle hieman vähäisemmällä lääketieteellisellä koulutuksella.

Ja miksipä huijareita kiinnostaa olla Dr, vaikka siihen ei olisi mitään koulutusta:

Youngin avokadotilalla toimi luvaton vaihtoehtohoitoklinikka, joissa mies hoiti useita kroonisesti sairaita asiakkaita. Nämä maksoivat hoidostaan jopa 50 000 dollaria. 

Jos käy niin ikävästi, että vaihtoehtohoito ei toimi, niin kenellepä valitat?

61-vuotias Young on kehittänyt uusi biologia -vaihtoehtohoitoja. Hänen mukaansa ihmisen ainoa sairaus on kehon happamuus, eivätkä esimerkiksi virukset aiheuta sairauksia. Young on kirjoittanut useita oppikirjoja veren ph-arvon parantamisesta. Veren happamuuden poistaminen on hänen mukaansa keino parantua jopa syövästä.

Tuntematon biologia lienee oikeampi nimitys hoidoille, joille ei ole edes pientä pohjaa oikeassa biologiassa.

Mutta näitähän riittää, sillä mikään ei ole helpompaa nykyisin, kuin kutsua itseään asiantuntijaksi. Voit olla ravintoasiantuntija, vaikka et ole saanut edes yhtä tuntia opetusta yhtään mistään ravintoon liittyvästä. Asiantuntijan statukseen kun riittää yleensä oma ilmoitus.

Herra Youngista oli Luomulakossa juttua jo aiemminkin ja sen voitte lukea täältä:

Ravinto-ohjeilla on eroa, löytyy myös huuhaata

 

 Yksi kysymys tietenkin on, että jos ja kun Robert O. Young on telkien takana ansioistaan valelääkärinä, niin tekeekö se Youngin jopa vaarallisista höpinöistä yhtään epäuskottavampia näiden erilaisten luomuhoitojen ja vaihtoehtohoitojen kentällä?

No eipä tietenkään tee, vaan näiden hörhöjen ja huuharien temmellyskentällä se tekee niistä jopa entistä uskottavampia, sillä tietenkin taustalla on suuri salaliitto, jonka avulla Robert O. Young raivattiin pois parantamasta sairaita, jotta isot ja pahat lääkeyhtiöt tekisivät vielä isompia voittoja.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää niitä kuivaveripuoskareita olevan Suomessa jo muitakin… Mahtaisikohan joku syyttäjä kiinnostua näistä veijareista:

http://minaturekokauppa.palvelut.ilkka.fi/
http://www.e-coach.fi/index.php?name=Content&nodeIDX=1928
https://www.facebook.com/pages/Hoitola-ValkoRuusu/293066894081308?sk=page_map&ref=stream&hc_location=timeline
http://aitoaelamaa.blogspot.fi/p/tarjotut-palvelut.html

Anonyymi kirjoitti...

Mistäköhän johtuu että pääsääntöisesti kuivaveritestien tekijät ovat huipputerveellisiä?