10. elokuuta 2015

Haluaisin ostaa geenimuunneltuja elintarvikkeita

Mikael Jungner on Facebook-päivityksellään aiheuttanut sosiaalisen mediassa kuohunnan, sillä hän haluaisi ostaa geenimuunneltuja tuotteita vastuullisena ja ympäristötietoisena kuluttajana.

Niin haluaisin minäkin ja moni muu, mutta valitettavasti tieteeseen nojautuminen ei ole tänä päivänä muodikasta, vaan muodikasta on kuunnella itseoppinutta terveysgurua, joka pelkää ultraäänen  aiheuttavan vasenkätisyyttä ja joka kieltää lapseltaan rokotteet, kun ne ovat CIA:n juonia tyynni. Ja jos ei muuta keksi, niin aina voi sanoa Monsanto ja lähteä marssille.

Jungnerin päivitys kannattaa lukea ja etenkin sen kommenttiosio, jossa sitten päästäänkin taas asian ytimeen:

Hannu Walter Mun mielestä on ihan loistava asia, että osa väestöstä valitsee glyfosaattijäämiä sisältävää gmota lautaselleen. Se kun aiheuttaa lisääntymiskyvyttömyyttä, joka on ratkaisu ylikansoittumiseen. Samalla toteutuu evoluution laki "vain fiksuimmat ja vahvimmat yksilöt jäävät eloon jatkamaan lajia".
 Lassi Nurmi Taidat omistaa runsain mitoin Monsanton osakkeita? 
Erdal Aslan Et ole tosissa????
 Tommi Lodman ok joku kaappasi sun tilin
Marjatta Vehkaoja Mikael. Jopa vitsin laukaisit.
Antti Mäihäniemi Toi Jungerin postaus on yksi sairaimpia tekstejä mitä olen poliitkon nähnyt kirjoittavan. Hän elää täysin omassa irrationaalisessa todelisuudessa...

Ja niin edelleen. Onneksi nyt siellä on jo joitain selväpäisiäkin kommentteja, joten toivoa on!

Jospa Mikael Jungnerin avaus saisi monia muitakin sivistyneitä ihmisiä kertomaan ajatuksiaan järkevästä ruuantuotannosta ja sitä kautta tieto alkaisi syrjäyttää taikauskoa tässäkin asiassa.


2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Satuitko katsomaan torstaina 27. elokuuta ylen dokumentin Ulkolinja: Suuri siemenbisnes? Näkyy kai areenalla jot et katsonut. Eräs "asiantuntija" näytti siinä kuvia epämuodostuneista lapsista ja esitti syy-yhteyden löytyvän alueen GM-sadoista.

Molopäisistä lapsista on siis syyttäminen GM-ruokaa. Kai se on uskottava, kun asiantuntija näin sanoo. Ihmiset, pistäkäähän nyt valoja päälle! Voisitkos kirjoittaa jonkin nasevan arvion tuosta dokumentista? Isäni käski katsoa tuon ohjelman koska olen puolustanut GM-viljelyä ja tämä on järkyttänyt jopa omia perheenjäseniäni. Onneksi Suomesta löytyy muutamia sinun laillasi ajattelevia, joita tämä puunhalaajien seurakunta ei ole onnistunut vielä aivopesemään.

Anonyymi kirjoitti...

Taannoin 70-luvulla Hymy-lehdessä oli uutinen, jossa kerrottiin lehmälle syntyneen epämuodostuneen vasikan olevan seurausta siitä, että isäntä oli hässinyt lehmää ja näin ihmisen & lehmän soluista oli kehittynyt tämä muotopuoli vasikka. Eräs työkaverini, kyseinen lehti kädessään, touhotti kovasti, miten kauheita tuloksia tällainen eläimiinsekaantuminen voi näin tuottaa. Kun joku "asiantuntija" oli näin kertonut ja se lehdessä luki, niin täytyyhän sen olla tuhannen tosi. Ei kai mediassa mitenkään voida kertoa puolitotuuksia tai suoranaisia valheita, edes Hymy-lehdessä. Molopäisistä vasikoista siis oli syyttäminen eläimiin sekaantuvaa isäntää.

Työkaverille ei millään mennyt perille se fakta, että pelkästään erilaisten kromosomimäärien vuoksi minkäänlainen ihmisen ja lehmän jälkeläinen on täysi biologinen mahdottomuus.