LUOMULAKKO - Blogi ruuasta, sen tuottamisesta ja tuottamisen eri trendeistä.
28. toukokuuta 2014
Maitoallergia on luultua vähäisempää
›
Homogenoidusta ja pastöroidusta lehmänmaidosta on tullut luonnollisuuden nimeen vannovien keskuudessa kirosana ja heidän mukaansa kyseinen ...
20. toukokuuta 2014
Liika ruoka tappaa
›
Ruuan vaaroista on ollut paljon puhetta ja äänekkäimmin erilaiset itseoppineet "ruoka-asiantuntijat" varoittelevat lisäaineista j...
4 kommenttia:
6. toukokuuta 2014
Luomun päästöt moninkertaiset kiloa kohti
›
MTT:n uusi vertailu koettaa saada selkoa ruuan ympäristövaikutusten välillä: Uusi vertailumenetelmä yhdistää ruoan ympäristövaikutukset j...
3 kommenttia:
23. huhtikuuta 2014
Ala luomuviljelijäksi!
›
Maatilan Pellervo , maanviljelyn ammattilehti, pitää sisällään uusimmassa numerossa jutun siitä, että miten tuottaja pitää kilot kurissa har...
10 kommenttia:
9. huhtikuuta 2014
Homeopatia on edelleen huuhaata
›
Australian terveysviranomaisten laaja tutkimus paljasti, että luomutuotantoon olennaisesti kuuluva homeopatia on edelleen huuhaata ja pelkkä...
9 kommenttia:
7. huhtikuuta 2014
Ruuan lisäaineet ja terveellisyys
›
Lääketieteellinen aikakausilehti Duodecim piti sisällään taas loistavan asiatekstin ruuan lisäaineista, joka pohjautuu tieteelliseen tieto...
3. huhtikuuta 2014
Raakamaito tekee tuhojaan
›
Ja jälleen kerran saamme lukea ikäviä uutisia muotitietoisten ruokatrendien saavutuksista: Raakamaidosta tarttunut suolistotulehduksia Uu...
4 kommenttia:
2. huhtikuuta 2014
Suomi tarvitsee jopa 400 000 hehtaaria lisää viljelysmaata
›
Tässäpä uutinen heille, joiden mielestä sadot romahduttava luomu on ratkaisu ruokaomavaraisuutemme ongelmiin: Tutkimus: Suomi tarvitsee j...
7 kommenttia:
1. huhtikuuta 2014
Tietoisku geenimuuntelusta!
›
Skeptic United -blogi tarjoaa erittäin hyvin tietoiskun geenimuuntelusta, jota toivoisi levitettävän mahdollisimman laajalle: GMO: Kun j...
2 kommenttia:
28. maaliskuuta 2014
Luomuruoka ei suojaa syövältä
›
Yleisin luomuruuan ostamisen peruste on väite sen mahdollisesta terveellisyydestä siksi, koska luomussa ei käytetä synteettisiä kasvinsuojel...
26. maaliskuuta 2014
Luomusta vihdoin luomua?
›
Luomutuotannolla on ollut tekeminen siinä, että valistuneet kuluttajat eivät olisi saaneet selville sitä, että luomu ei ole ollut koskaan lu...
25. maaliskuuta 2014
HS: Mikä erottaa luomun tavallisesta?
›
Hesari oli onnistunut taas julkaisemaan kokonaisen aukeaman kokoisen ilmaisen luomumainoksen, jutun muotoon puettuna, jossa lueteltiin erila...
2 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio