tag:blogger.com,1999:blog-8712645305301583768.post6468372523992310606..comments2023-07-25T11:10:12.369+03:00Comments on Luomulakko: Ruuan kypsentäminen on luonnotontaUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-8712645305301583768.post-72722418105874920542015-02-27T00:05:37.943+02:002015-02-27T00:05:37.943+02:00Tämä jotenkin nosti mieleen Pasilan jakson "S...Tämä jotenkin nosti mieleen Pasilan jakson "Schaibaajat"Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8712645305301583768.post-48582148879671320362015-02-20T21:38:57.497+02:002015-02-20T21:38:57.497+02:00Aivan loistava kirjoitus! Aivan loistava kirjoitus! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8712645305301583768.post-40887951068423799072015-02-19T10:12:05.797+02:002015-02-19T10:12:05.797+02:00Mutta hyvänen aika, mitäs ne yliopistoprofessorit ...Mutta hyvänen aika, mitäs ne yliopistoprofessorit mistään mitään ymmärtäisivät? Nehän ovat opiskelleet alaa monta vuotta toisten yliopistoprofessorien johdolla ja tekevät töitä vain elintarviketeollisuuden laskuun. Kyllä rehellinen ja itseoppinut ravintoguru aina tietää asiat paremmin! Varsinkin, jos sattuu olemaan tuota aiempaa merittiä missinä tai muuna julkkiksena.Anonymousnoreply@blogger.com