tag:blogger.com,1999:blog-8712645305301583768.post2910127222047864098..comments2023-07-25T11:10:12.369+03:00Comments on Luomulakko: Raakamaito tekee tuhojaanUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8712645305301583768.post-67368004209458907662014-04-07T21:00:25.421+03:002014-04-07T21:00:25.421+03:00>>> Raakamaidon kanssa erityisen tärkeää ...>>> Raakamaidon kanssa erityisen tärkeää on kylmäketjun pitäminen. Jotkut eivät sitä suostu tajuamaan. Ei se vaarallista ole jos ymmärtää että huoneenlämpöön ei voi jättää paria minuuttia kauempaa mielellään. >>><br /><br />Niinpä. Kun raakamaidon jättää vaikkapa vain huoneenlämpöön muutamaksi minuutiksi, siitä saattaa tulla hengenvaarallista, etenkin lapsille ja vanhuksille.<br /><br />Tuo olisi vältettävissä hyvin yksinkertaisella toimenpiteella, pastöroinnilla, mutta valitettavasti taikausko leviää vauhdilla ja ihmiset pelkäävät toimenpidettä, joka tekee maidosta huomattavasti turvallisempaa.<br /><br />Tieteellisesti raakamaidossa ei ole mitään etuja pastöroituun maitoon nähden, vaan kyse on uskon asiasta, kuten on homeopatiankin kohdalla, tai enkeleissä yms.Kuluttaja mielikuvien syövereissähttps://www.blogger.com/profile/08410298516631637072noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8712645305301583768.post-84774053174160234442014-04-04T10:04:17.718+03:002014-04-04T10:04:17.718+03:00Raakamaidon kanssa erityisen tärkeää on kylmäketju...Raakamaidon kanssa erityisen tärkeää on kylmäketjun pitäminen. Jotkut eivät sitä suostu tajuamaan. Ei se vaarallista ole jos ymmärtää että huoneenlämpöön ei voi jättää paria minuuttia kauempaa mielellään. Vähän niinkuin ymmärretään, että sianliha kuuluu kypsentää kunnolla ennen syöntiä ja sitäkään ei kannata yli tunniksi huoneenlämpöön jättää.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07592375866249974904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8712645305301583768.post-58256937411271402972014-04-03T18:37:01.559+03:002014-04-03T18:37:01.559+03:00Helsingin Sanomien uutisessa tuottaja antaa vähän ...Helsingin Sanomien uutisessa tuottaja antaa vähän hämmentäviäkin kommentteja ja uskomuksiaan:<br /><br />"Ollinsalo uskoo, että sairastuneiden oireet menevät nopeasti ohi. Hän myös uskoo, että vatsa tottuu maitoon pitkän käytön jälkeen.<br /><br />"Olen itse juonut maitoa kuumentamatta kolmenkymmenen vuoden ajan eikä minulle ole tullut mitään oireita. Aion juoda jatkossakin.""<br /><br />http://www.hs.fi/kotimaa/Seitsem%C3%A4n+ep%C3%A4ill%C3%A4%C3%A4n+sairastuneen+raakamaidon+takia+Porvoossa/a1396493576209<br /><br />Välillä YLE tiedottaa, että raakamaito olisi lähes samantien vatsalle hellempää. Kyseinen tuottaja taas ilmeisesti liputtaa pidemmän sopeutumisajan puolesta.Mikko Lahtinenhttps://www.blogger.com/profile/14166770288228944498noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8712645305301583768.post-89471664495039633882014-04-03T18:29:36.682+03:002014-04-03T18:29:36.682+03:00Mitä ihmettä? Kyllä tuon täytyy olla Valion salaju...Mitä ihmettä? Kyllä tuon täytyy olla Valion salajuoni. Raakamaitohan on NIIN paljon parempaa ja terveellisempää. Varmaan joku tehomaitoteollisuuden kätyri on käynyt myrkyttämässä puhtaan luomumaidon tuottajien tonkat!Anonymousnoreply@blogger.com