tag:blogger.com,1999:blog-8712645305301583768.post1834307120662352827..comments2023-07-25T11:10:12.369+03:00Comments on Luomulakko: Kuluttajien kokemuksetUnknownnoreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-8712645305301583768.post-85308715719778612162013-11-16T01:39:41.787+02:002013-11-16T01:39:41.787+02:00Mielestäni tässä on enemmän kyse siitä että natriu...Mielestäni tässä on enemmän kyse siitä että natriumglutamaattia saadaan liikaa jos sitä on monessa syömässämme tuotteessa. Onko keinotekoisella versiolla vaikutukseltaan eroa luonnollisesti esiintyvään?<br /><br />Ja miksi ylipäätään pitää sitä tunkea sinne ruokaan eikö se ole tärkeä seikka? Sehän on vain ihmisten makuhermojen huijausta ettei tunnista että paskaa ruokaa tarjolla ja voidaan pyytää parempi hinta kun se sitoo myös tehokkaasti vettä ja painoa tulee lisää.<br /><br />Nyt löysinkin, toki en tiedä kuinka luotettava tämä esimerkiksi on: http://yle.fi/aihe/artikkeli/2009/11/12/natriumglutamaatti-maustaa-monet-epaterveelliset-ruoat<br /><br />Synteettinen natriumglutamaatti ja esimerkiksi tomaateissa esiintyvä, luontainen glutamaatti EIVÄT ole kuitenkaan täysin sama asia.<br /><br /><br />Yritetään pitää neutraali näkökanta : )Anonymousnoreply@blogger.com